Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
chino

Kezdjük az elején..

Chino · 4 hónapja
Szóval, ha esetleg úgy tévedtél ide, hogy kamu anas vagy, akkor rögtön keress valami szar önsajnáltató oldalt, mert rossz helyen keresgélsz. 
A frappáns bevezető után jöhet a lényeg. Egészen pici korom óta túlsúlyos vagyok. Ne arra gondoljatok, hogy van rajtam egy kis felesleg itt-ott,nem. Talán úgy érteni fogjátok a helyzetet, ha azt mondom, hogy 16 évesen voltam 121 kg és 169 centi. Ugye, hogy teljesen más a helyzet mint az anasoknàl? 
Ebből a testsúlyból sikerült leadnom 21 kg-ot 6 hónap alatt személyi edző segítségével, aztán voltam akkora ultra fogyatékos, hogy már 1 éve nem járok edzőhöz és visszahíztam 7 kg-ot. Jelenleg megint arra törekszem, hogy fogyjak minél többet. Az álomsúlyom az 60kg. Igen tudom, rengeteget kell dolgoznom érte, hogy elérjem, de kitartónak kell lennem, hisz kitűztem magam elé egy célt. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Chino
Hogy miért kezdtem bele ebbe az egész blogolósdiba? Chino vagyok, 18 éves lány jövő tanévben érettségizek. Étkezési zavar van jelen az életemben.. nyugi nem a tipikus szarságról akarok írni (ana), csak bemutatom egy olyan átlag lány mindennapjait, aki étkezési zavarral küzd.